Over mij

Mijn naam is Melissa Meijer. Mijn passie voor structuur en het feit dat ik een echte doorzetter ben, maken dat ik in alles een uitdaging zie.

Met de werkervaring die ik in het bedrijfsleven heb op gedaan in de financiële en juridische sector heb ik besloten om als Virtual Assistant voor mijzelf te beginnen.

In al die jaren heb ik mogen leren van ondernemers en heb ik kunnen zien hoe dit op verschillende manieren werd aangepakt. En waar het dus ook anders kan.

De balans vinden in je werk, en tussen werk en privé, dat is iets wat ik nu naar eigen mening in kan vullen. En het is zo leuk om daar ook andere ondernemers bij te kunnen helpen.

Graag wil ik zaken beoordelen en regelen zodat alles tot in de puntjes klopt. Ik vind dat een ieder moet doen waar hij/zij goed in is. Dat maakt dat je echt succesvol wordt. Dus wil ik ervoor zorgen dat ondernemers weer ruimte krijgen voor hun eigen talent.

Want als jij je echt kan richten op dat wat je leuk vindt, waar jouw talenten en ambities liggen, dan heb je niet alleen plezier in het ondernemerschap. Dan doe je het vanuit je hart! En alleen dan is er ruimte voor die maximale groei!

Melissa